Classic Rock 2019

Lekker een avondje rocken, terwijl het geld dat je ervoor betaalt naar een goed doel gaat? Dan moet je naar Classic Rock 2019, want diverse rockbands zijn van plan om je flink te laten springen!

Na het grote succes van vorig jaar komt Classic Rock weer terug! Op zaterdag 6 april vindt het tweede Classic Rock benefietconcert plaats in de concertzaal van DVS aan de Nieuwe Duinweg 51.

Vanaf 20.00 uur gaan de Katwijkse rockbands Ludwig en Refill en de speciaal voor deze gelegenheid opgerichte Classic Rock Band samen met gastmuzikanten een doorlopende live rockshow brengen met classic covers van Top 40 tot Top 2000.

De voorverkoop start op zaterdag 2 februari om 12.00 uur bij Shell De Jong aan de Koningin Julianalaan 1. Tickets kosten € 12,50 in de voorverkoop (max. 6 per persoon) en indien nog beschikbaar € 15,00 aan de deur. De opbrengst van het benefietconcert gaat volledig naar de Hersenstichting. De toegang is alleen voor 18 jaar en ouder.

Meer informatie over het benefietconcert en de bands is te vinden op de Facebookpagina: Classic Rock Katwijk.

Van Tot Toelichting
Volwassenen € 12.50 voorverkoop, maximaal 6 p.p