Castellumpop - Koningsnacht met Van Beukenstein

Kan jij niet wachten tot Koningsdag zelf met feesten? Ga dan al gewoon op Koningsnacht los, op de lekkere classic rock covers van Van Beukenstein!

Nog maar twee jaar geleden trad Van Beukenstein als 6-mans formatie op tijdens Koningsnacht bij Castellumpop. Achteraf bleek dat het een van de laatste optredens was van zanger en frontman Cees Bergman, die korte tijd later ziek werd en veel te snel overleed. Na een zoektocht naar een vervanger voor de onvervangbare Cees besloten de vijf overgebleven leden van Van Beukenstein om niet verder te zoeken, maar om gitarist Bram Bonarius de vocalen toe te vertrouwen. Zo bleef de vriendengroep, die nog hechter werd door wat zij de afgelopen twee jaar samen hebben meegemaakt, intact. En nu zijn ze er klaar voor om de Nederlandse podia weer te bestormen met hun weergaloze vertolkingen van pure classic rock songs. Van Deep Purple tot Van Halen. Van Boston tot Led Zeppelin. Van Crosby, Stills, Nash & Young tot Kansas. Zij zijn meer dan welkom in de feesttent op het Castellumplein in Valkenburg! Koningsnacht van Castellumpop begint op vrijdag 26 april om 20.00 uur en zal om 23.00 uur zijn afgelopen. De toegang is uiteraard gratis!

Gratis toegang

Vrijdag 26 april 2019 Vanaf 20:00 tot en met 23:00