Back to Blondie

Op zondag 14 april komt 'Back to Blondie' naar Café The Pocket. Dus als jij altijd al fan bent geweest van de nummers van de knappe zangeres uit de jaren 70/80, zorg dan dat je erbij bent.

De liefde voor Blondie, dat is wat de muzikanten van Back to Blondie verbindt. Deze Nederlandse Blondie Tribute brengt een ode aan de nog steeds optredende band, in de sound en style van de jaren ’70 en begin ’80. Centraal in hun optreden staat het legendarische album ‘Parallel Lines’ dat Blondie in september 1978 uitbracht. Nu, 40 jaar later, brengt Back to Blondie de Parallel Lines Anniversary Show. Een uniek, twee uur durend programma waarin de band het volledige album speelt plús een groot aantal andere wereldhits van hun voorbeeld. Met hits als Denis, Hanging on the telephone, Heart of glass, Rapture en The tide is high, waan je je weer in eind 70-er jaren. Maar ook nummers uit de tweede periode met o.a. Maria komen voorbij. Een feest van herkenning dus, gebracht op een manier waar de energie en beleving vanaf spatten.
Back to Blondie schreef zich begin 2017 ‘voor de grap’ in voor The Battle of the Tributebands. De respons was overweldigend. Na verschillende rondes werd de band met overmacht winnaar van de publieksprijs in de finale.
Als de respons op dit evenement ook zo groot blijkt wordt (in een later stadium) de mogelijkheid van reserveringstickets geboden.

Praktische informatie

Gratis toegang

Zondag 14 april 2019 Vanaf 16:00 tot en met 18:30

Badstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
2225 BM, Katwijk Zh